آیا حرفها وحرکات شما برای دوستانتان خسته کننده است؟

ساخت وبلاگ

 

در بسیاری از موارد همان طور که معاشرت و هم صحبتی با دیگران برای شما خسته کننده است ودر دلتان دعا میکنیدکه طرف مقابل زودتر حرفش را تمام کندو برود، ممکن است ندانیدکه حرف زدن شما هم شاید برای دوستانتان خسته کننده باشد.شما میتوانید با کمی دقت و در نظر گرفتن بعضی موارد متوجه این امر شوید. راه حل های پیشنهادی ما برای این کار به شما کمک خواهد کرد:

راه حل ها

·        زمانی که در حال صحبت کرن با دوستتان هستید ، به چشم هایش نگاه کنیدتا متوجه شوید که او به کجا نگاه میکند، آیا دائم  به اطراف چشم می دوزد یا او هم به چشمان شما نگاه میکند؟ طرز حرکت چشم ها ونوع نگاه افراد ، بیانگر احساسات درونی آنها است.

·        آیا در جواب صحبت های شما چیزی می گوید یا آنها را تایید می کند؟ این تاثیر نشانه ی توجه اش به حرفهای شماست که می تواند با ادای کلماتی چون (بله)،(آره)،(آهان)و غیره همراه باشدو یا با تکان دادن سر به علامت تایید.اگرچند دقیقه از صحبت شما گذشته بود وشخص شنونده هیچ عکس العملی نشان نداد، بدانید که حواسش جای دیگری است و از حرف شما خسته وکلافه شده.

·        به  زبان بدن شخص شنونده گوش فرا دهید.حرکات بدن افراد و حالت هایی که به دست ها، پاها،وسایر اندام های بدنشان می دهند نشانگر حالات روحی آنهاست.آیا طرف مقابل شمادست به سینه ایستاده؟ آیادائم این پا و آن پا می کند؟ آیا مرتب تکان می خورد و کلافه است؟ آیا پاهایش را دائم تکان می دهد؟ یا این که خیلی آرام .راحت مقابل شما ایستاده و به حرف های شما گوش می کند؟ موارد بالا به جزء مورد آخر، نشانه هایی از کلافه شدن فرد مقابل است.

·        به پاسخ طرف مقابل خود دقت کنید.آیا پاسخ شما را با جملات کوتاه می دهدیا کاملا درباره ی گفته های شما اظهار نظر می کند؟ جواب های 1 تا 3 کلمه ای نشانه ی خسته شدن طرف مقابل از مکالمه است.

·        گاهی دوستتان در بین صحبت های شما به ساعتش نگاه می کند، آه می کشد ویا صداهایی به نشانه ی کلافه بودن از گلویش در می آورد؟زمانی که این حالت به وجود آمد، بدانید که با پر حرفی هایتان او را کلافه کرده اید.معمولا کشیدن نفس های طولانی، سنگین وبا صدا هم یکی دیگر از نشانه های خستگی است

·        گاهی اوقات افراد به بهانه های مختلف وسط حرف شما عذر می آورند و می روند.اگر دوستی بیشتر از 2 یا 3 بار این کار را انجام داد، بدانید که تمایلی به مصاحبت با شما ندارد، پس بیش از این خودتان را خسته نکنید.

·        یکی از بهترین روشها برای پی بردن به میزان علاقه ی افراد برای شنیدن سخنان شما، این است که وقتی خودتان شنونده ی حرف های کسی هستید که دوست دارید به حرف هایش گوش دهید، کمی به حرکات ورفتار خودتان دقت کنید، ان وقت درک می کنید که شنونده ی شما هم باید چه شرایطی داشته باشدیا بالعکس، به حرکتتها در مورد دوستی که پر حرفی میکند، دقت کنیدتا از رفتارهای منفی هم آگاه شوید.زمانی که حرکات خودتان رابا جزئیات در نظر بگیرید، میتوانید رفتارهای مثبت یا منفی را به راحتی تشخیص بدهید.

·        هنگام صحبت کردن سعی کنید با پر حرفی، داد زدن، دست زدن به طرف، انجام حرکات عصبی ومنفی بافی دوستانتان را کلافه نکنید، چرا که این رفتارها هر شنونده ای را کلافه خواهد کرد.

·        چنانچه دوستانتان یا عده ای از آنها دیگر به شما تلفن نمی کنند یا با شما قرار میهمانی نمی گذارند، باید تجدید نظری در رفتارتان انجام دهید و دقت کنید که کجای کارتان اشکال دارد وخودتان را اصلاح کنید.

 

 منبع :مجله کانون خانواده

ساعی|نیلوبلاگ...
ما را در سایت ساعی|نیلوبلاگ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ساعی saei بازدید : 253 تاريخ : يکشنبه 15 مرداد 1391 ساعت: 6:17